EDİRNE / İPSALA - Sultanköy İlkokulu

WE LOVE RECYCLE İSİMLİ E TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Aylin Nazlı Biçici’nin Ayşegül BOYRAZ,Nuran KILAVUZ ve Sultan KENDİRLİ ile ortaklaşa yürüttüğü “WE LOVE RECYCLE” isimli e-Twinning projesi kabul edilmiş ve uygulanmaya başlamıştır.

WE LOVE RECYCLE İSİMLİ E TWİNNİNG PROJESİ

WE LOVE RECYCLE isimli e-Twinning Projesi

Türkiye-Romanya ortaklığı olarak onaylanan projede öğrencilerimize  çevre bilinci kazandırmak ;geri dönüşüm becerilerini geliştirmek amaçlanmıştır.

Projede yer alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 09:54 - Görüntülenme: 18